top of page
קצת על המתכון
מנה קלילה, עשירה בחלבון ונוגדי חמצון, ברזל, חומצה פולית שאפשר לשלב עם סלט קטן ופיתה ביס כוסמין
מרכיבים
1 בצל חתוך לקוביות
1 גבעול כרישה
3 שיני שום כתוש
חבילת תרד / מנגולד
2 זוקיני / קישוא
צרור פטרוזיליה קצוץ
2 כפות שמן זית
4-6 ביצים
הכנה
שלב 1
מחממים מחבת ווק עם שתי כפות שמן, מוסיפים את בצל ומעט מלח גס לטיגון במשך 3 דק
שלב 2
מוסיפים את שאר הירוקים ומערבבים למשך 3 דק נוספות
שלב 3
מוסיפים את הביצים ומפזרים מעליהם מעט פלפל שחור. מכסים מחבת לעוד 5-10 דק (או עד שהביצים עשויות לטעמכם)
אפשר להוסיף גם 50-100 גרם של גבינה בולגרית, 2 פרוסות גאודה עזים הולנדית/ מוצרלה
מקשטים בעירית / כוסברה / בזיליקום
bottom of page