קציצות ירק אפויות

זמן הכנה:

20 דקות

זמן בישול:

15 דקות

מנות:

15-20 יחידות

דרגת קושי:

בינונית

קצת על המתכון

חוויה מנחמת לכל שעה ביום. ניתן לשלב עם סלט / מיקס ירוקים / יוגורט/ טחינה / מרק

מרכיבים

  • 2 יחידות קישוא

  • 2 יחידות  זוקיני

  • 1 בצל מגורד

  • 2 שיני שום כתוש

  • חצי חבילת תרד/מנגולד קצוץ

  • ביצה טרופה

  • 3 כפות שיבול שועל או  2 כפות קמח כוסמין

  • 1/3 כוס טחינה גולמית

  • מלח, פלפל

  • 1/4 כפית סודה לשתייה או כפית אבקת אפייה

הכנה

שלב 1


מגרדים בפומפייה או מעבד מזון

·  2 יחידות קישוא

·  2 יחידות  זוקיני

·  1 בצל מגורד

·  2 שיני שום כתוש

·  חצי חבילת תרד/מנגולד קצוץ


שלב 2


מוסיפים

·  ביצה טרופה

·  3 כפות שיבול שועל או  2 כפות קמח כוסמין

·  1/3 כוס טחינה גולמית

·  מלח, פלפל

·  1/4 כפית סודה לשתייה או כפית אבקת אפייה


שלב 3


מערבבים הכל יחד

משמנים מעט את נייר האפייה ויוצרים יחידות במרווח של 2 ס"מ


שלב 4


אופים על 180 מעלות כ-15 דק