פשטידת חלבון

זמן הכנה:

15 דקות

זמן בישול:

40 דקות

מנות:

1

דרגת קושי:

בינונית

קצת על המתכון

מקור חלבון וסידן אידיאלי עבור אלו שמתאמנים.
מנה קלילה לכל עונות השנה שאפשר לאכול חמה או קרה, בשילוב סלט רענן, מרק מנחם

מרכיבים

  • 2 ביצים L

  • 2 גביעי יוגורט

  • 2 פרוסות גאודה / מוצרלה או 2 כפות מוצרלה מגורדת

  • ירק לבחירתכם: זוקיני, קישוא, תרד, מנגולד, פטריות, כרישה, כרובית, ברוקולי
    ניתן לשלב כמה ירקות יחד

  • 3 כפות שיבולת שועל או 2 כפות קמח כוסמין

  • מלח, פלפל

  • כפית אבקת אפייה

הכנה

שלב 1


מחממים תנור ל-180 מעלות


שלב 2


מערבבים את כל המצרכים יחד ומעבירים את התערובת לתבנית בגודל XX


 שלב 3


אופים כ 40 דק (תוסיפו עוד 5 דק נוספות אם אתם אוהבים קריספי)