סביצ׳ה

זמן הכנה:

15 דקות

זמן בישול:

5 דקות

מנות:

ל-4-6 סועדים

דרגת קושי:

קל להכנה

קצת על המתכון

עשיר בסידן וחומצות שומן. מנה קלילה וצבעונית לכל שעה ביום
שניתן לשלב עם עלים ירוקים, ביצה קשה, יוגורט, לחם מחמצת, טורטית כוסמת

מרכיבים

  • 300 גרם דג טרי: טונה, סלמון, לוקוס, פרידה, פלמידה, חתוך לקוביות (ניתן לבקש מהדייג שיחתוך מראש)

  • בצל ירוק

  • ג'ינג'ר מגורד

  • 2-3 צנוניות

  • אבוקדו

הכנה

שלב 1

לחתוך הכל לקוביות


שלב 2

לתבל עם:

  • לימון סחוט

  • חצי כף שמן זית

  • מלח גס, פלפל גרוס

  • כף יוזו (מומלץ אך לא חובה)